Aanvragen KNHS Licentiepunten

Beste paardenliefhebbers,

Zoals velen van jullie weten, biedt www.paardencursusonline.nl een reeks boeiende en informatieve online cursussen aan, die niet alleen waardevolle kennis en vaardigheden bieden, maar ook de mogelijkheid geven om KNHS licentiepunten te verdienen.

Recentelijk heeft de KNHS echter wijzigingen doorgevoerd in de manier waarop je deze punten kunt aanvragen. Om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen bij deze verandering, hebben we een gedetailleerde instructievideo gemaakt. In deze video leiden we je stap voor stap door het nieuwe proces in de online omgeving van de KNHS.

Wat is er veranderd? Voorheen kon je jouw licentiepunten aanvragen via e-mail, maar dit jaar is het proces volledig online gemaakt. Hoewel deze verandering misschien eerst wat zoeken is, is het doel om het proces efficiƫnter en gestroomlijnder te maken. Onze instructievideo is gemaakt om je precies te laten zien waar je moet klikken en welke informatie je moet invullen in de KNHS omgeving. We nemen je mee door elk deel van het proces, van het inloggen tot het indienen van je aanvraag voor licentiepunten.

Ondersteuning nodig? Mocht je tijdens het proces vragen hebben of tegen problemen aanlopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je jouw welverdiende licentiepunten zonder problemen kunt claimen.

Veel succes en plezier met onze cursussen!