Bedankt, maar wacht nog even

Het aanvragen van ons gratis mini-werkboek wedstrijdspanning is gelukt. Je hebt hem via de mail ontvangen; check ook even je spam folder en voeg ons toe aan betrouwbare mailadressen! Maar hoe zou je het vinden om binnen 5 weken van jouw wedstrijdspanning af te komen? Met onze online cursus ga je samen met ons en een club gelijkgestemde ruiters aan de slag om binnen 5 weken beter te presteren en met meer plezier op wedstrijd te gaan. Vul de kortingscode Wedstrijdspanning in voor 25% korting!

De betere ruiter

Met minder spanning en meer plezier op wedstrijd?

Beter presteren? Ontdek hoe

in je eigen tijd en met slechts een uurtje per week, ben jij binnen 5 weken van jouw wedstrijdspanning af en leer je BETER EN MET MEER PLEZIER TE PRESTEREN op wedstrijd.

Betere ruiter

Een online training waarin je in 5 weken leert:

 • Wat wedstrijdspanning is en waarom dit vooral in de paardensport een beperkende factor kan zijn.
 • Jouw doelen te bereiken
 • Met plezier op wedstrijd te gaan
 • Beter te presteren op wedstrijd
 • Hoe je kan promoveren naar jouw droomklasse
 • Meer rendement uit jouw lessen te halen

Ben jij je plezier in de wedstrijden kwijt geraakt?

Elke wedstrijd weer een teleurstelling. Een paar dagen ziek van de spanning, op wedstrijd niet half zo goed kunnen rijden als in de training en het plezier kwijtraken in de wedstrijdsport. Veel ruiters herkennen dit. Ik was er 1 van. Als jong meisje begon ik in de wedstrijdsport. Ik was mega fanatiek en investeerde veel tijd en geld in het nemen van lessen. In de lessen boekte ik veel vooruitgang maar het lukte niet om deze vooruitgang ook te laten zien op concours. Ik was ontzettend zenuwachtig; Op concours dacht ik alleen maar "Wat zouden mensen van mij denken?" "Wat als mijn paard ineens niet meer wijkt?" "Wat als ik lage punten haal?" "Wat doe ik hier überhaupt?". 


Gelukkig kan ik nu weer uitgerust op wedstrijd en heb ik er ook weer plezier in. En? Toen ik laatst de proef uitkwam en de eigenaresse van het paard zei "Als je thuis nou ook eens zo goed rijdt?" begon ik te lachen. Ziek van de wedstrijdspanning? Dat ben ik niet meer. Ik heb de optimale staat van spanning waardoor je alert bent en goed presteert. Soms zelfs beter dan thuis ;). 


Als jurylid en instructrice kom ik nog zoveel mensen tegen die ziek zijn van de spanning. Als mental coach help ik al enkele ruiters hiervan af te komen. Echter is mijn tijd beperkt en heb ik de ambitie om heel wedstrijdrijdend Nederland weer met een lach de ring binnen te laten komen rijden. Ambitieus? Misschien. Maar als klein meisje leek mijn Droom van ZZ-licht rijden ook erg ver weg. Door kleine stappen te maken heb ik het toch behaald. Nu maak ik samen met Carmen de stap om een online training uit te rollen om meer wedstrijdruiters te kunnen helpen naar meer plezier en betere prestaties. 

- Veroniek


Past in iedere agenda


Paardensporters zijn altijd druk; gelukkig kan je deze online training zelf indelen en kost het maar een uurtje per week.

BetaalbaarGeen facturen van 100+ euro per sessie bij de sportpsycholoog.

Gegeven door een expert


Wordt gegeven door een mental coach, jurylid, instructrice & fanatiek amazone die de verschillende invalshoeken kent.

Geen hogere wiskunde


Wedstrijden rijden met plezier is geen hogere wiskunde. Daarom is deze cursus niet te theoretisch maar praktisch toepasbaar.

~Weer met plezier rijden op wedstrijd en dan ook nog eens goede punten rijden ~

~Ook geschikt voor instructeurs!                             KNHS geaccrediteerd; 35 licentiepunten ~

Dit ga je leren

Hoofdstuk 1

Introductie wedstrijdspanning

Wat is wedstrijdspanning precies & waarom is het juist in de paardensport zo belangrijk om hieraan te werken?

Hoofdstuk 2

Doelen stellen

Hoe stel je goede doelen op die jou helpen om beter te presteren?

Hoofdstuk 3

Spanningsregulatie

Welke praktische fysieke oefeningen kun je inzetten om je spanning te verlagen?

Hoofdstuk 4

Visualisatie 

Leer jouw hersenen te trainen voor prestatie.

Hoofdstuk 5

Gedachtetraining

Leer jouw gedachten te programmeren voor succes.

NA DEZE ONLINE TRAINING:

gA JE WEER MET PLEZIER OP WEDSTRIJD

Door de praktische tools die je in deze online cursus leert, leer je omgaan met jouw spanning en krijg je het plezier in wedstrijden rijden weer terug.

eN PRESTEER JE BETER

Paarden kunnen ons moeiteloos aanvoelen. Zij pikken onze spanning op. Door jouw spanning te verminderen zal de communicatie tussen jou en jouw paard verbeteren waardoor jullie harmonieus samen goed kunnen presteren.

extra bonus: Online community met gelijkgestemden

Krijg toegang tot de community met gelijkgestemde ruiters waar je elkaar kan motiveren, inspireren & ervaringen kan delen.

69,95

Online training wedstrijdspanning

Werk in 5 weken toe naar minder wedstrijdspanning en meer plezier en betere prestaties met jouw paard. Je houdt levenslang toegang!

 • "Veroniek begeleid mij naar mijn eerste wedstrijd! Doordat zij instructrice, jurylid en mental coach is weet zij als geen ander wat belangrijk is en leert zij mij dat plezier het belangrijkste is. Onze eerste wedstrijd staat gepland in januari. Ik heb er ontzettend veel zin in!"

  Bente van der Korput

  "Veroniek heeft mij vanaf het begin af aan geholpen in de paardensport. Nu ben ik uitgegroeid tot een professional met een eigen stal met meerdere paarden in de wedstrijdsport. Veroniek geeft goede rustige begeleiding zonder veel druk"

  Leona Dressuur

  Leona Risiglione

  Ja! Ik wil MET PLEZIER GOED PRESTEREN op concours.